Två av våra medarbetare ger sina omdömen.

Som anställd på Prolog har du stora möjligheter att utvecklas. Du får snabbt medverka i spännande projekt och får redan från start vara en viktig medspelare i vårt team. Då Prolog är ett mindre företag får du chans att lära känna alla medarbetare bra och du kommer snabbt att känna dig som en i gänget.

picture9– Här får man möjligheten att ständigt utmana sig själv och andra. Vi har högt i tak och en företagskultur som uppmuntrar individuell kreativitet och nya idéer. Det passar mig utmärkt! Dessutom får man jobba med inspirerande och roliga människor, i ett tight team, och ha kul! // Isabell

På Prolog har du stor möjlighet att själv påverka dina arbetsuppgifter. Du får redan från början testa på många olika projekt och efterhand kommer du också kunna styra dina arbetsuppgifter efter vad du tycker är kul och vad du är bra på. Vi tror starkt på att en glad medarbetare är en effektiv medarbetare och vi jobbar ständigt för att få medarbetarna att trivas och utvecklas!

Vi erbjuder en stor flexibilitet och valmöjlighet på Prolog. Vi har ett generöst friskvårds-bidrag och årliga hälsokontroller då vi bryr oss om våra medarbetare. Du får också chans att resa och se olika projekt då vi arbetar med spännande uppdrag i hela landet.

– Vi jobbar inom de spännande områdena förändringsledning, kompetensutveckling och processledning. Våra kunder är allt ifrån mindre privata byggbolag till stora kommunala och statliga uppdrags-givare. Det ger en inspirerande bredd på arbetsuppgifterna, ständigt nya utmaningar och ingen dag är den andra lik! // Fanny

© 2023 Prolog.
Växel: 010-709 99 10
Webb av Mild Media
Kontakta oss

Du är mer än välkommen att höra av dig till oss, vad det än gäller.