Nyheter

En studio med respekt för människan

Vår bransch står inför stora utmaningar. Prologs övertygelse att vända sig inåt den egna verksamheten är den smarta vägen genom stålbadet. Att samhällsbyggandet kan effektiviseras med hjälp av Lean är något som Årets Lean-byggare NCC Building Sveriges poängterar under ett inspirerande webbsent frukostseminarium, modererat av Jesper Lundgren, Prolog.

–  Att bygga effektivt, produktivt med rätt kvalitet. Det är fullt möjligt och även fullt nödvändigt för att komma ut på andra sidan starkare. Därför ser vi att Prologs uppdrag är mer viktigt än någonsin, säger Jesper Lundgren, Prolog och Lean Forum Bygg

Med respekten för människan som utgångspunkt berättar Janni Tjell, NCC, om hur arbetet skapar en bättre ”work life balance”, minskar ställtider och hur alla får tillgång till den information de behöver när de behöver den.

– Du kan inte springa mot tåget innan du vet när tåget går. säger Janni Tjell, NCC

Prolog har i över 20 år hjälpt duktiga organisationer att effektivisera sin verksamhet genom leanprinciper. Kontakta Jesper Lundgren om du vill ta möjligheten att effektivisera i en utmanande tid.
jesper.lundgren@prolog.se 010-709 99 27

© 2023 Prolog.
Växel: 010-709 99 10
Webb av Mild Media
Kontakta oss

Du är mer än välkommen att höra av dig till oss, vad det än gäller.