Nyheter

2020 års kurser i Samverkan och Partnering

Det har varit högt tryck på Byggherrarnas och Prologs kurser i Samverkan och Partnering. Nu är datumen satta för kurserna under årets gång och vi ser fram emot din anmälan!

Plats och kursdatum för 2020 års kurser i Samverkan och Partnering:

18-19/8: Grundkurs Stockholm, Rosersbergs Slottshotell – Fullbokat!
7-8/10: Grundkurs Stockholm, Rosersbergs Slottshotell
18-19/11: Fortsättningskurs Stockholm, Rosersbergs Slottshotell

(Intresseanmälan görs till: Byggherrarnas)

Kursinformation hittar du på Byggherrarnas hemsida.

Anmälan sker via Byggherrarnas.

Att arbeta i samverkan inom samhällsbyggandet blir allt vanligare och viktigare.
Med partnering väljer du att strukturerat och planerat samverka i ditt projekt. I stället för att byggherrar och entreprenörer är motparter, så blir ni medarbetare i samma projektorganisation. Samverkan, utökad sam­verkan, förtroendeentreprenad eller kundsamverkan är bara olika namn på ett strukturerat sätt att arbeta i samverkan så låt oss kalla det partnering. Oavsett vad du väljer att kalla formen är syftet med ett partneringprojekt att tillsammans åstadkomma ett bättre resultat än var för sig.

Vill veta mer om hur projekt kan bedrivas med partnering och samverkan och hur du genom en rad strategiska beslut kan påverka just ditt projekt och skapa rätt förutsättningar för att nå dina mål. Partnering eller framförallt sättet att tänka, dvs. systematisera och strukturera sam­verkan, är ett kraftfullt verktyg i din verktygslåda. AB, ABT och ABK är fantastiska verktyg, noga utarbetade, med sund fördelning av risker och en gemensam platt­form för parter i branschen att ta avstamp från. Tillsammans med partnering ökar du dina chanser att få ett lyckat projekt och en god arbetsmiljö.

Prolog erbjuder tillsammans med Byggherrarna utbildningar i partnering och samverkan på tre nivåer.
För att bli diplomerad partneringledare behöver du genomföra samtliga steg. Du kan också välja att endast gå t ex Grundkursen.

Vid frågor angående kurserna – kontakta Elisabet Rudenholm på tel 010-709 99 21

© 2020 Prolog.
Växel: 010-709 99 10
Webb av Mild Media
Kontakta oss

Du är mer än välkommen att höra av dig till oss, vad det än gäller.