Erfaren samverkansledare? Samhällsbyggandets modigaste Förändringsledare? Se HIT!

Just nu söker vi dig som vill vara med och effektivisera samhällsbyggandet till vårt kontor i Stockholm. Vi behöver anställa 3-4 konsulter i Stockholmsregionen för att hjälpa våra strategiska kunder. Vi söker en till två konsulter med 3-5 års erfarenhet och två konsulter med 5-10 års erfarenhet från samhällsbyggnadsbranschen. Är Du ambitiös och handlingskraftig? Drivs du av en passion att tillsammans med kunder och kollegor åstadkomma beständiga resultat och göra skillnad i samhällsbyggandet? Vad kul – då kan det vara dig vi söker just nu!

Vad du har gjort hittills är viktigt, men avgörande för oss är dina personliga egenskaper och dina ambitioner.

Arbetsuppgifter

Som managementkonsult på Prolog utför du nyckeluppdrag hos våra kunder, utvecklar existerande strukturkapital samt bidrar i utvecklingen av nya och befintliga affärer. Våra kunder arbetar i hela värdekedjan, från beställare till byggentreprenörer, installatörer och byggmaterialleverantörer och -tillverkare. Du kommer att få arbeta med varierande typer av projekt och kunder inom våra områden Förändringsledning, Samverkansledning och kompetensutveckling.

På Prolog förväntar vi oss att Du tycker att det är stimulerande att skapa kontakter och driva projekt, att Du är trygg i din roll och att inga utmaningar är för stora. Vi förväntar oss att Du drivs av ett stort inre engagemang, att Du vill utveckla projekt, Prolog och Dig själv. Genom vår expertis och bredd utvecklar vi verksamheter tillsammans med våra kunder. Vi brinner för att utveckla och skapa mervärden för kunden, projektet och vi strävar alltid efter att leverera bästa resultat.

Stor lyhördhet, förmåga att identifiera utmaningar och vända dem till styrkor är egenskaper som är viktiga för oss.

Kvalifikationer

För att trivas i rollen har du erfarenhet av att driva projekt i ledning och styrning, förändrings- och processledning och är väl insatt i metoder, verktyg och koncept för förbättringsarbete.

  • Några års erfarenhet av samhällsbyggandet, samverkan och Logistik är ett krav.
  • Vi tror att du har en utbildning inom samhällsbyggande eller förvärvat motsvarande kunskap via praktisk erfarenhet och arbete.
  • Du har en vilja att utvecklas, utveckla och stötta människor och deras verktyg i vardagen. Du har lätt för att ta till dig ny kunskap och har god datorvana.
  • Har en utmärkt social förmåga och känner dig bekväm både i kontorsmiljö och på byggarbetsplatser.

Befattningarna innebär ett stort ansvar för existerande och nya uppdrag och  förutsätter intresse att utveckla nya koncept för ett hållbart samhällsbyggande. Våra uppdrag och leveranser är på svenska och därför är det viktigt att du kan tala och skriva på svenska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är initiativrik och resultatinriktad och gillar att arbeta i team. Du är kreativ, nyfiken och sprider god energi till resten av teamet. Du är positiv och lättsam till sättet. Det är av yttersta vikt att du är socialt utåtriktad och gillar att jobba med människor. Vi ser gärna att du via tidigare arbetslivserfarenhet och utbildning byggt upp ett stort kontaktnät men vi söker också medarbetare som befinner sig tidigt i sin utveckling och som vill utvecklas tillsammans med oss. Vidare är Du:

  • Ansvarstagande, lyhörd och prestigelös och gillar utmaningar.
  • Gillar att bygga relationer med kunder.
  • Har människan i centrum med fokus på att leda, utveckla och coacha.
  • Är driven och ansvarsfull samt finner motivation i utmaningar.
  • Kan arbeta effektivt både självständigt och i grupp.

Vill du vara en del av ett expansivt företag med stor möjlighet att påverka din egen utveckling? Då är du välkommen att ringa mig, Mazen Saghir, 010-709 99 28 eller maila på mazen.saghir@prolog.se.

Välkommen med din ansökan!

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Rekrytering sker löpande.

© 2021 Prolog.
Växel: 010-709 99 10
Webb av Mild Media
Kontakta oss

Du är mer än välkommen att höra av dig till oss, vad det än gäller.