Nyheter

Kompetens och handlingskraft i grunden

Det är i dagar som dessa som inspiration, kunskap och handlingskraft behövs  – mer än någonsin!

Vi har hållit kurser i Samverkan och Partnering i över 10 år. Det har varit ett sant nöje att kunna berika samhällsbyggandets aktörer med nya kunskaper och konkreta färdigheter. Tillsammans har vi skapat värde och stärkt branschen; Ett framgångsrikt arbete som vi är stolta över.

Effekterna av coronavirusets spridning har påverkat vårt arbete, inte minst på grund av att vi är vana vid att träffa våra deltagare fysiskt. Men vårt motto har varit: Vi ställer inte in, vi ställer om!

Vi är glada att idag kunna berätta att utbildningarna i Samverkan och Partnering fortsätter och läggs om till digitala utbildningar under denna tid då vi inte har möjlighet att resa.

Idag möts samhällsbyggandets aktörer som vill kompetensutveckla sig själva, sina respektive organisationer och hela branschen. Det är deltagare från hela landet och vi kör med full fart. Kursledare finns på Prologs kontor i Malmö och håller i utbildningen, med deltagare digitalt över hela landet.Samhällsbyggandet behöver stärkas och utvecklas hela tiden och det handlar om en kunskapsresa som vi gör tillsammans.

Om du vill veta mer om våra kurser, ta gärna kontakt med Elisabet Rudenholm, elisabet.rudenholm@prolog.se

 

 

© 2024 Prolog.
Växel: 010-709 99 10
Webb av Mild Media
Kontakta oss

Du är mer än välkommen att höra av dig till oss, vad det än gäller.