Nyheter

Logistikpriset 2022

Prolog var med under V-sektionen vid Lunds Tekniska Högskolas arbetsmarknadsmässa, Branschdagen. Där fick Prolog träffa många härliga, engagerade och drivna studenter som är framtidens samhällsbyggare.

Under kvällen delade Prolog ut Logistikpriset 2022, priset uppmärksammar teknologer som bidrar till att effektivisera byggandet.

Stort grattis till vinnarna Anders Hägge & Hanna Olsson som vann Logistikpriset för deras examensarbete – ”Konfektionerat byggmaterial ur ett ekonomiskt helhetsperspektiv”

Motivering: – För att ha belyst hur kostnadseffektivt byggande kan åstadkommas genom att flytta aktiviteter bakåt i logistikkedjan. Genom att leverera färdiganpassat byggmaterial till byggarbetsplatsen kan byggproduktionens yrkesarbetare frigöra tid till montage och därmed öka sin andel värdeskapande tid i produktionen. På så sätt sänks totalkostnaden för aktuella byggdelar.
– Jakob Molin, Regionchef Malmö

– Tack till Prolog för det fina priset och uppmärksammandet av vårt arbetet som vi har lagt mycket tid och energi i – Anders Hägge

Har Du några frågor eller vill veta mer?
Kontakta Anton Mårtensson, 010-709 99 25, anton.martensson@prolog.se

© 2023 Prolog.
Växel: 010-709 99 10
Webb av Mild Media
Kontakta oss

Du är mer än välkommen att höra av dig till oss, vad det än gäller.