Vi är ledande inom effektivisering av samhällsbyggandet. Vi har två kontor på två regioner men är rikstäckande i våra spännande uppdrag. Kontakta oss om Du vill höra mer om hur Du kan utveckla Din organisations förmåga och hur Din organisation kan göra mer med mindre.

Prolog gör skillnad

– Prolog startades 2001 för att göra skillnad i samhällsbyggandet, säger Fredrik Friblick, grundare och VD på Prolog. Genom att kombinera passion för byggindustrin med intresse för och erfarenheter från fast industri skapades en unik affärsidé:
Prolog utvecklar och implementerar nyskapande metoder och verktyg för hållbart samhällsbyggande.

Målet är att på ett avgörande sätt bidra till samhällsbyggandets förnyelse; strategin är att arbeta tillsammans med företag i samhällsbyggandet som satsar på att utveckla sin verksamhet för att göra mer med mindre, att orientera verksamheten mot sina kunder och att utnyttja de resurser som står till förfogande på bästa sätt. Prologs kunder har sina värdeskapande processer i samhällsbyggandet.

Verksamhetsområden

Prolog har tre verksamhetsområden: Förändringsledning, kompetensutveckling och processledning. Prolog har uppdrag över hela landet med utgångspunkter från kontor i Stockholm och Malmö.

Prolog närmar sig alla frågor med en unik helhetssyn som innebär en mix av hårda och mjuka parametrar.

-Vi ser alla organisationer som vi arbetar tillsammans med som kunskapsföretag, poängterar Fredrik Friblick. Vi har stort intresse för hur kundernas processer ser ut och tillsammans med våra uppdragsgivare säkrar vi upp varaktiga resultat, ofta i form av tid, kostnad och kvalitet. Låter det spännande? Det är spännande!

© 2024 Prolog.
Växel: 010-709 99 10
Webb av Mild Media
Kontakta oss

Du är mer än välkommen att höra av dig till oss, vad det än gäller.