top of page
  • Skribentens bildMalin Brånemo

Varje slut är början på nåt nytt

Klara Boman har nu avslutat sin praktik hos oss på Prolog och redovisade idag sitt arbete med vårt RSA-verktyg! RSA står för Rapid Site Assessment och är ett analysverktyg för logistik, som Klara bland annat fortsatt utvecklingen av under sin praktik.

RSA är ett effektivt, simpelt och kvalitativt verktyg för att på kort tid få en nulägesanalys av hur fungerande logistiken faktiskt är på en byggarbetsplats. Med detta verktyg kan logistiken bli smartare och kostnader minskas. ​Klara går fjärde året på väg- och vattenbyggnadsprogrammet på LTH och har sedan årsskiftet varit här hos oss på Prolog. Nu säger vi tack och på återseende till Klara som återvänder till sina studier och vi på Prolog utmanar våra kunder att testa logistikverktyget!


Såhär säger Klara efter avslutad praktik:​

​Praktik hos Prolog har varit en lärorik upplevelse där jag både fått följa med i konsulternas vardag, fortsätta arbetet med att ta fram Prologs RSA-verktyg och driva egna projekt. Det har varit intressant, spännande och såklart otroligt kul! Jag är mer tacksam än vad jag kan beskriva för möjligheten att vara med i ett grymt gäng, som hela tiden arbetar för att göra branschen ännu bättre. 

Är det något Du som läser detta ska göra nu, är det att använda RSA-verktyget – och göra logistiken på din byggarbetsplats smartare!​


​Låter det intressant? Hör av er till Anton Mårtensson!

Comments


bottom of page