top of page

Våra konsulter

Möt:

Jakob Dybjer

Jag drivs av att delta i energifyllda möten med människor som vill utvecklas och prestera på topp. Jag är själv väldigt energisk och positiv och vill verkligen se möjligheterna i alla situationer och i alla människor!


Planering och tanken av att kunna skapa enkelhet och tydlighet i komplexa projekt är något som jag intresserar mig mycket för. För varför måste allt vara så himla svårt? Alltför ofta skapar vi låsningar för oss själva och i våra projekt, som hindrar oss att se helheten, ha en öppen dialog sinsemellan och finna de mest kostnadseffektiva lösningarna, tillsammans.


Jag har bland annat varit delaktig i flera projekt med fokus på systematisk erfarenhetsanvändning. Alltså inte bara erfarenhetsinhämtning eller erfarenhetsåterföring, utan faktisk användning för att exempelvos förbättra tekniska lösningar eller korta ställtider. Härifrån har jag tagit med mig flera viktiga lärdomar om hur man genom att planera för och effektivisera erfarenhetsflödet i och mellan projekt, kan skapa både drivkraft hos medarbetarna och fantastiska resultat!Utbildning
Erfarenhet

Civ. ing. V

bottom of page