top of page

Exjobb

Plats: Stockholm eller Malmö

Sista ansökningsdag: Löpande
 

Genom att skriva exjobb på Prolog kommer du inte bara att slutföra ett obligatoriskt steg i din utbildning, du kommer också att få nära kontakt med näringslivet. En chans att verklighetsanknyta ditt exjobb och naturligtvis ha riktigt kul! Troligtvis kommer du även kunna sitta på något av våra kontor och därmed lära känna vårt gäng på nära håll.
 

Vi läser alltid igenom alla ansökningar som kommer till oss och svarar alltid. Ditt exjobb kan mycket väl vara en väg till ett framtida jobb hos oss! Under din tid hos oss kommer vi ge dig stöttning och råd. Vi vet att du som student har roligast då du får tänka och skriva själv, men också att det är så du lär dig bäst. Därför kommer vi inte hålla i någon taktpinne eller bestämma vad du ska skriva om, då du gör detta bäst själv. Vårt huvudsakliga krav är att du brinner för det du vill skriva om.
 

Förutom att du ska intressera dig för ditt ämne vill vi också att det ska ge något mervärde för både dig och Prolog. Nedan följer några ledord som du kanske redan själv tänkt på. Vi är dock öppna för förslag. Vi gillar idéer!
 

Partnering, bygglogistik, BIM, projektledning, effektivitet, förändringsledning, lean construction, effektivisering, samverkan
 

Vi ser gärna att du läser något program inom samhällsbyggnad!

 

Skicka in din ansökan till respektive regionchef idag och glöm inte bifoga:

  • CV

  • Personligt brev

  • Förslag på frågeställning och genomförande

  • Tidsperiod

Regionchef Stockholm, Verksamhetsutvecklingschef

010-709 99 27

Jesper Lundgren

Regionchef Malmö

010-709 99 16

Jakob Molin

Ansök här

Max 3 filer
bottom of page