top of page
Visuell planering för effektiv kommunikation

Från kaos till kontroll

Rätt typ av planering skapar rätt förutsättningar för att projektet ska lyckas. Vardagen blir enklare och flyter på bättre, krockar minimeras och ställtider kortas. Att göra om samma sak och inte förvänta sig samma resultat igen driver ingen framgång.

Våra tjänster inom Planering

Prolog har i över 20 år hjälp företag och kunder att planera för att skapa rätt förutsättningar i sina projekt för att göra rätt saker, arbeta proaktivt och hantera problem innan de sker.

Vi stöttar er med rätt kunskap och verktyg för en effektiv planering och kommunikation i projekteringsfasen.

Projekteringsplanering

Vi har lång erfarenhet av planering för ökad produktivitet där vi hjälper er med arbetsmetodik och verktyg för att planera och styra mot en mer produktiv arbetsplats.

Produktivitetsplanering

Vi coachar er i arbetet med att driva en effektiv produktion som minimerar risken för onödiga kostnader i form av stillestånd, kvalitetsfel osv.

Produktionsstrategi

Våra kurser kan anpassas för just ert företag och utifrån era behov. Är ni flera personer som behöver utbilda er sänker ni dessutom kostnaderna genom att boka en företagsanpassad kurs!

Företagsanpassade kurser

Våra utbildningar har för avsikt att bredda, höja eller vässa kompetensen samtidigt som färdighet i praktisk tillämpning ökas. Att höja kompetensen är att investera i framtiden!

Utbildningar

Vi har lång erfarenhet av projektplanering för ökad produktivitet där vi hjälper er med arbetsmetodik och verktyg för att planera och styra mot uppsatta mål.

Lean projektplanering

Add a Title

Kursutbud

Vi har lång erfarenhet från planering och att leda effektiv projekteringsplanering och produktion. I våra populära planeringskurser ger vi dig verktygen att själv kunna planera för större effektivitet och bättre resultat.

Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.

Referenser

Prolog har i mer än 20 års tid stöttar byggherrar och entreprenörer att bygga kompetens och skapa rätt förutsättningar för att gemensamt nå och överträffa projektets målsättningar.

Järfälla kommun

Strategisk logistiksamordning

I Barkarbystaden, ett omkring 250 kvarter stort projektområde som skall omvandlas till en attraktiv och trygg stadsdel, har Prolog arbetat tillsammans med Järfälla kommun för att ta fram en effektiv logistiklösning som koordinerar transporter och bidrar till en hållbar utbyggnad.

Trafikförvaltningen

Visuella metoder på SLL

Vid utbyggnaden av Tvärbanans Kistagren i Stockholm arbetade Prolog tillsammans med Trafikförvaltningen för att skapa förutsättningar för samtliga projektörer och externa parter att känna sig involverade. Upplevelsen var effektivare arbetsätt med utgångspunkt i visuella metoder, som skapade en helhetssyn i projektet.

Det säger våra kunder

Vi har halverat tiden för systemhandling med hjälp av visuell planering!

Adam Marker

Projekteringsledare Trafikförvaltningen

Tvärbanans Kistagren

Det har varit en utmanande och utvecklande resa för oss. Prolog är en fantastiskt inspirerande och kunnig partner i det utvecklingsarbetet.

Ellinor Hastler

Försäljningschef Woody Angered

På Prolog är vi övertygade om att planering ger förutsättningar för proaktivitet, framdrift, uppföljning, korrigerande åtgärder och kontroll. Här höftar vi inte utan har djupgående kunskap om och förmåga att driva olika typer av planerings- aktiviteter!

Möt några av våra experter

Alfons förmåga att skapa engagemang och drivkraft gör honom oumbärlig i planeringsarbete där allas bidrag har betydelse för resultatet och möjligheterna till innovativa lösningar.

Alfons Miari

Planering

Jespers förmåga att alltid se till kundens bästa gör honom till en oslagbar medspelare i att driva planeringsaktiviteter och nyttja visuella verktyg för att arbeta smartare och effektivare. 

Jesper Lundgren

Lean, Planering

Jakobs förmåga att se både detaljer och helhet kombinerat med viljan att skapa enkelhet i komplexa projekt gör honom oumbärlig i frågor som rör planering.

Jakob Dybjer

Planering

Kontakta oss

Kontakta oss eller hitta till vårt kontor!

bottom of page