top of page

Är Du
den vi söker?

Jobba på Prolog

På Prolog är medarbetarna varumärket - och varumärket är Prolog. 
Våra medarbetare är den viktigaste resursen vi har och därför tas den individuella ut­vecklingen på stort allvar.

Som medarbetare på Prolog får du möjlighet att växa med hela din potential! Vi är ett litet konsultföretag under tillväxt och våra projekt är ofta utmanande både i komplexitet och leverans. Vi letar ständigt efter de allra bästa, som vill utvecklas och som också vågar göra det!

Är det Dig vi letar efter? 
Skicka in en ansökan redan idag!

Läs om vad några av våra medarbetare säger om att arbeta på Prolog!

Hur är det att jobba hos oss?

Konsult

Alfons Miari

På Prolog får man möjligheten att ständigt utmana sig själv och andra. Det passar mig utmärkt! Dessutom får man jobba med inspirerande och roliga människoroch ha kul!

Konsult

Natalia Baraslievska

Vi jobbar i varierande uppdrag med stora som små kunder, vilket ger en inspirerande bredd på arbetsuppgifterna, ständigt nya utmaningar och ingen dag är den andra lik!

Konsult

Jakob Dybjer

På Prolog har vi en kultur där vi bygger förtroende för varandra och våra kunder, vilket gör att jag tidigt fick ta ett stort ansvar för både  min egen utveckling och för de projekt jag arbetar i! 

Exjobb på Prolog

Varje år erbjuder vi studenter att skriva examensarbete hos oss på Prolog. Genom att skriva exjobb på Prolog kommer du inte bara att slutföra ett obligatoriskt steg i din utbildning, du kommer också att få nära kontakt med näringslivet. En chans att verklighetsanknyta ditt exjobb och naturligtvis ha riktigt kul!

Logistikpriset

I Lund delar Prolog dessutom ut Logistikpriset varje år i samband med Branschdagen på V-sektionen på Lunds Tekniska Högskola. Vinner gör det bästa examensarbetet som handlar om logistik och flödesoptimering!

Lediga jobb

Kontor: Stockholm

Ny/Medior/Senior konsult

Olika fokusområden.

Oktober 2024

Kontor: Malmö

Medior/Senior konsult

Augusti 2024

Prologs uppdrag är att effektivisera byggandet och det är också det vi brinner för att göra! För oss är det viktigt att både få utvecklas och ha roligt!

Fredrik Friblick

VD

Kontakta oss

Kontakta oss eller hitta till vårt kontor!

bottom of page