top of page

Processledare

Plats: Malmö

Sista ansökningsdag: 2024-06-30

Prolog söker Managementkonsult med huvudinriktning Processledning till Malmö med minst 5 års erfarenhet från bygg-/anläggnings-/infrastruktur-  eller fastighetsbranschen.

Till Sveriges ledande managementkonsultbyrå inom förändring och utveckling av samhällsbyggnadsbranschen söker vi Dig som vill vara med och utmana och utveckla branschens redan duktiga aktörer.

Eftersom vi just nu har stor efterfrågan på våra tjänster som processledare inom Samverkan söker vi Dig som har kunskap &/ erfarenhet av arbete som Samverkan-/Partneringledare.

I rollen Processledare

 • Förväntas du aktivt driva samverkansprocessen i några av landets mest komplexa samverkansprojekt.

 • Kommer du arbeta i team med landets ledande samverkansledare och vara samverkansledare i miljardprojekt.

 • Ska du säkerställa att projektens aktörer samverkar aktivt mot ökad effektivitet i linje med de mål de tillsammans sätter upp i respektive projekt.

 • Leder du workshops, möten och coachande samtal såväl fysiskt som digitalt.

 • Processleder du genom initiativ och förslag till aktiviteter men säkerställer att det är aktörerna i projekten som själva agerar och driver projektets och sin egen utveckling. Du agerar för att förebygga konflikter men tar också vid behov aktiv del i konflikthantering.

 • Förväntas du agerar i linje med Prologs värdeord Utmanande, Nyskapande & Inspirerande.

 

Vi erbjuder dig

En inspirerande arbetsplats där du som visar att du tar ansvar kommer att få stor frihet. Du kommer med stöd förväntas driva din egen utveckling mot att bli ledande i landet inom samverkan. Du kommer att arbeta i ett företag där egna initiativ, samarbete och engagemang värdesätts och där balans mellan arbetsliv och fritid ses som en förutsättning för kreativitet och personlig utveckling.

På Prolog tror vi på dig som individ och kommer därför ge dig möjligheter att kompetensutveckla dig inom de områden du brinner extra mycket för. Som konsult hos Prolog kommer du förutom att arbeta i spännande projekt hos våra kunder få tid att arbeta med specifika innovationsinitiativ som utvecklar dig som konsult men även våra verktyg och tjänster. Därigenom blir du delaktig i att säkerställa att vi bibehåller vår position som ledande aktör i landet.

 

Om Prolog

Prolog startades 2001 och är en stabil aktör på marknaden.  Vår affärsidé är att utveckla och implementera nyskapande metoder och verktyg för hållbart samhällsbyggande genom att hjälpa företag verksamma inom branscherna bygg, anläggning, infrastruktur och fastighet.

Målet är att på ett avgörande sätt bidra till samhällsbyggandets förnyelse; strategin är att arbeta tillsammans med företag i samhällsbyggandet som satsar på att utveckla sin verksamhet för att göra mer med mindre, att orientera verksamheten mot sina kunder och att utnyttja de resurser som står till förfogande på bästa sätt. Prolog erbjuder tjänster inom tre verksamhetsområden; förändringsledning, kompetensutveckling och processledning.
I rollen som konsult på Prolog kommer du att arbeta inom samtliga verksamhetsområden.
För att på bästa sätt hjälpa våra kunder till utveckling arbetar vi med utgångspunkt i fyra kompetensområden våra fokusområden Lean, Samverkan, Logistik & Planering. En del av arbetet kommer att bedrivas ute hos kund, men du utgår från vårt kontor i Malmö.

 

Profil

Tidigare erfarenheter

 • Minst 5 års arbetslivserfarenhet från bygg-/anläggnings-/infrastruktur- eller fastighetsbranschen

 • Kunskap &/ erfarenhet av arbete med Samverkan/Partnering

Kvalifikationer

 • Du är Driven, Engagerad & Utvecklingsbenägen

 • Du är van och bekväm med att tala inför grupp

 • Du är en lagspelare som trivs med självständigt arbete

 • Flytande svenska i tal och skrift

 • Högskoleutbildning el. motsvarande – Civilingenjör/Ingenjör, Ekonom, Beteendevetare

 • Tidigare konsulterfarenhet är meriterande, likaså erfarenheter från att arbeta med verksamhetsutveckling, LEAN, logistik eller planering

 

Ansökan

Ansökan med CV och personligt brev skickas till Jakob Molin, regionchef Malmö
jakob.molin@prolog.se. Vid frågor går det bra att maila eller ringa Jakob på 0760-40 03 06

Ansök här

Max 3 filer
bottom of page