top of page

Medarbetare 2024

Plats: Stockholm

Sista ansökningsdag: 2024-06-30
 

Under 2024 söker vi engagerade och motiverade medarbetare till vårt kontor i Stockholm.

Vi söker medarbetare inom samtliga våra fokusområden; Logistik, Samverkan, Lean och Planering.

  1. Samverkan: 5-10 års erfarenhet av byggande och samverkansprojekt – CV som styrker kompetens och utbildning

  2. Logistik: Minst 2 års erfarenhet av bygglogistik

  3. Planering: Ny från högskola/universitet

  4. LEAN: 5-10 års erfarenhet arbete med lean i praktiken i samhällsbyggandet

 

Vill du vara en del av ett expansivt företag där Du har stor möjlighet att påverka din egen utveckling mot branschledande?

Då ska Du skicka en ansökan till mig, Jesper Lundgren!

_________

Är Du driven, handlingskraftig och utåtriktad och gillar att jobba med människor för att tillsammans göra skillnad i samhällsbyggandet? Vad kul – då har du kommit helt rätt!

Vi söker dig som tar initiativ, levererar resultat och gillar att arbeta i team. Du är kreativ, nyfiken och sprider god energi till resten av teamet. Du är positiv och lättsam till sättet. Det är av yttersta vikt att du är socialt utåtriktad och gillar att jobba med människor. Vi ser gärna att du via tidigare arbetslivserfarenhet och utbildning byggt upp ett stort kontaktnät men vi söker också medarbetare som befinner sig tidigt i sin utveckling och som vill utvecklas tillsammans med oss. Vidare är Du ansvarstagande, lyhörd och prestigelös och gillar utmaningar.

Hos oss förväntar vi oss att Du tycker att det är roligt att skapa kontakter och driva projekt, att Du är trygg i din roll och att inga utmaningar är för stora. Vi förväntar oss att Du drivs av ett stort inre engagemang, att Du vill utveckla projekt, Prolog och Dig själv. Genom vår expertis och bredd utvecklar vi på Prolog verksamheter tillsammans med våra kunder. Vid avancerat förändringsarbete inom samhällsbyggnadsbranschen är Prolog kundens naturliga val. Vi brinner för att utveckla och skapa mervärden för kunden, projektet och vi strävar alltid efter att leverera bäst resultat.

Stor lyhördhet, förmåga att identifiera utmaningar och vända dem till styrkor är egenskaper som är viktiga för oss. I våra projekt tar vi avstamp i produktivitetsfilosofin LEAN-construction. Vi arbetar i hela värdekedjan, från beställare till byggentreprenörer, installatörer och byggmaterial -handel och -tillverkare. I dag har vi experter inom bygglogistik, LEAN-construction, samverkan, logistik, planering, ledarskap mm. Vi ser att Du antingen kommer att vara med att utveckla något av dessa områden i vår verksamhet, alternativt tar med dig kompletterande erfarenhet att väva ihop med vår existerande verksamhet.

Vi tror att Du har någon akademisk examen i t.ex. ingenjör, ekonomi eller beteendevetenskap alternativt kompenserar med stor praktisk erfarenhet. Tjänsten består i att ta stort ansvar för existerande och nya uppdrag och intresse av att utveckla nya koncept för ett hållbart samhällsbyggande såväl internt som externt. Våra uppdrag och leveranser är på svenska och därför är det viktigt att du kan tala och skriva på svenska.

Välkommen!

Ansök här

Max 3 filer
bottom of page