top of page

Linnea Persson

Konsult

Prolog kompetensutvecklar morgondagens ingenjörer vid KTH i Stockholm

1 oktober 2019 15:59:00

Prolog är ett av landets ledande konsultföretag med experter inom effektivisering av samhällsbyggandet. Förutom processledning och förändringsledning, bedriver vi även kompetensutveckling - både inom näringslivet och akademin. 

Egzon Mehmeti, Prolog, föreläser om Supply Chain Management vid KTH


Egzon och Felicia från Prolog har idag varit på KTH i Stockholm och föreläst omSupply Chain Management, logistik och digitalisering. Prolog bidrar med sin gedigna kunskap inom dessa ämnen och är mycket uppskattade av studenterna.

Felicia Pereira, Prolog, i samtal med student vid KTH under paus


På Prolog strävar vi alltid efter att vara inspirerande, nyskapande och utmanande. Kompetensutveckling, ett av våra affärsområden, är viktigt för att skapa en förståelse och kunskap hos aktörerna som ett led i att utveckla och implementera nyskapande metoder och verktyg för ett hållbart samhällsbyggande.


Det är inte första gången Prolog bedriver uppdrag i samarbete med högskolorna i Sverige, Egzon berättar: 


– Vi bedriver samarbete med andra lärosäten vid svenska universitet, där vi bland annat bidrar med kompetensutveckling vid Lunds Tekniska Högskola och Chalmers i Göteborg. Högskolorna i Sverige har en ytterst viktig uppgift i att utbilda framtidens arbetstagare. Byggbranschen är väldigt komplex och aktörerna där ute är väldigt duktiga. Det finns dock stora utmaningar och stor potential till förbättring. På Prolog vill vi leda den förbättringsresan.


Vill du veta mer om Prolog eller våra utbud?

Kontakta Linnea Persson, 010-709 99 17

bottom of page