top of page

Natalia Baraslievska

Konsult

Prolog kompetensutvecklar morgondagens samhällsbyggare i Göteborg!

10 maj 2019 08:46:00

Prolog kompetensutvecklar både näringslivet och studenter runt om i landet. Som ett av landets ledande konsultföretag med experter inom effektivisering av byggbranschen, har Prolog återigen fått äran och förtroendet att kompetensutveckla masterstudenterna vid Chalmers i Göteborg.

I kursen "Logistics and Supply Chain Management" har Prolog bidragit med sin gedigna kunskap inom logistik, ständiga förbättringar och förändringsledning och föreläste inom ämnena Lean, Logistik och Supply Chain Management. Prolog är uppskattade av studenterna, och i år var det inget undantag. Fjärdeårsstudenten Diana Karem Shwan som läser till civilingenjör på Väg- och vattenprogrammet vid Chalmers uttrycker sig på följande sätt:

 

– Stort tack till Egzon och Natalia för väldigt bra föreläsningar på Chalmers. Det har varit väldigt lärorikt att lyssna på er! 


På Prolog strävar vi alltid efter att vara inspirerande, nyskapande och utmanande. Kompetensutveckling, ett av våra affärsområden, är viktigt för att skapa en förståelse och kunskap hos aktörerna som ett led i att utveckla och implementera nyskapande metoder och verktyg för ett hållbart samhällsbyggande. Det är inte första gången Prolog bedriver uppdrag i samarbete med högskolorna i Sverige, Egzon berättar: 


- Vi har även bedrivit kurser i näringslivet i kombination med kompetensutveckling vid bland annat Lunds Tekniska Högskola och KTH i Stockholm. Högskolorna i Sverige har en ytterst viktig uppgift i att utbilda framtidens arbetstagare. Byggbranschen är väldigt komplex och aktörerna där ute är väldigt duktiga. Det finns dock stora utmaningar och stor potential till förbättring. På Prolog vill vi leda den förbättringsresan.


Vill du veta mer om Prolog? Kontakta Natalia Baraslievska, 010-709 99 23

bottom of page